top of page
Lammas Eläinten maassa tapahtuu kummia! Marsa Pihlaja

ANNEXUS-KIRJAKAUPASTA

 

Annexus-kirjakauppa on perustettu vuonna 2018 ja sitä hallinnoi Annexus Oy (perustettu 1994). Annexus Shop on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kauppa. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme laadukkaasti ja nopeasti sekä tarjota tuotteita, jotka tuovat asiakkaillemme iloa.

Valikoimaamme kuuluvat kirjat ovat kotimaisia ja niiden materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, jos haluat lisätietoa yrityksestämme tai tuotteistamme. Palautetta ja kehitysehdotuksia otamme mielellämme vastaan.

 

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 10 %. Hinnat saattavat muuttua ylös- tai alaspäin, mutta asiakkaalle on voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Hinta sisältää postimaksun.

 

Tilauksen kokonaistoimitusaika muodostuu ajasta, jonka sen kuljettaminen meiltä asiakkaalle vaatii. Tuotteet lähetetään meiltä tyypillisesti 2–3 arkipäivässä. Mikäli sinulla on huomautettavaa tuotteemme laadusta, voit palauttaa tuotteen meille ja korvaamme sen virheettömällä tuotteella.


 

ABOUT ANNEXUS SHOP


– Annexus Shop, established in 2018 by Annexus Oy (est. 1994), is 100 % Finnish owned shop.

We aim to give our clients professional, high-quality service offering our customers books as well as other products of high quality. All our books are printed in Finland on environmentally-friendly materials.

Do not hesitate to ask for any further information you may require about our products. We would be pleased to have your opinion or new suggestions concerning our products.

We only deliver our products in Finland.

bottom of page